Festival Cirkul´ART v hlavnom meste bude aj vďaka Bratislavskému kraju zadarmo

1079
Cirkul´ART v hlavnom meste bude aj vďaka Bratislavskému kraju zadarmo
Cirkul´ART v hlavnom meste bude aj vďaka Bratislavskému kraju zadarmo

Bratislava sa aj tento rok premení na pulzujúce centrum moderného cirkusu a pouličného divadla, keďže nábrežie M.R. Štefánika bude hostiť festival Cirkul’Art 2024. Tento jedinečný trojdňový festival, ktorý sa bude konať od 24. do 26. mája, prinesie do hlavného mesta dynamické vystúpenia a kreatívne zážitky pre ľudí všetkých vekových kategórií.

Cirkul’Art, známy svojou kombináciou inovatívnych cirkusových umení a živých pouličných predstavení, ponúkne návštevníkom širokú škálu aktivít od interaktívnych workshopov až po závratné vystúpenia. Medzi vystupujúcimi nebudú chýbať ani medzinárodné hviezdy ako Agro the clown, Otto il Bassotto či charismatická Živa Poppy, ktorá sa svojimi predstaveniami zapíše do sŕdc divákov.

Organizátori festivalu v spolupráci s Bratislavským krajom, zdôrazňujú, že Cirkul’Art je nielen o zábave, ale aj o oslave umenia, kreativity a spoločenského zmierenia prostredníctvom kultúrneho dialógu. Festival takisto ponúka platformu pre umelcov z celej Európy, aby predstavili svoje umenie širšiemu publiku a podporili kultúrnu diverzitu.

Festival Cirkul’Art je príležitosťou ako pre rodiny s deťmi, tak pre vášnivých milovníkov umenia, ktorí hľadajú nevšedné zážitky. Vstup na všetky predstavenia je voľný, čo otvára dvere každému, kto chce zažiť magickú atmosféru moderného cirkusu pod holým nebom.