Vynovená Bratislava CARD City & Region

1222
[et_pb_section fb_built=“1″ _builder_version=“3.21.1″ custom_padding=“0|0px|54px|0px|false|false“][et_pb_row _builder_version=“3.21.1″][et_pb_column type=“4_4″ _builder_version=“3.21.1″][et_pb_text _builder_version=“3.21.1″]

Sezóna 2019/2020 je už v poradí 13, kedy môžu turisti, či už domáci alebo zahraniční, zažiť atraktivity a služby Bratislavy a Bratislavského regiónu výhodnejšie. Držiteľ Bratislava CARD City & Region má benefity po celom Bratislavskom kraji a využiť tak môže až 117 zliav.

 

„Župa tento projekt podporuje, nakoľko aj takýto benefit vie prilákať do mesta a regiónu väčší počet turistov. Mať hlavné pamiatky a zaujímavé miesta na jednom mieste je pre turistov nesmiernou výhodou. Jednoduchšie sa tak môžu dostať k zaujímavostiam bratislavského regiónu,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

 

S kartou Bratislava CARD City & Region môžete neobmedzene cestovať verejnou dopravou, máte bezplatnú pešiu prehliadku centra mesta Bratislava, bezplatný vstup do 12 múzeí a galérií v hlavnom meste – expozície MMB, GMB a dvoch múzeí v regióne – Hrad Červený Kameň a Malokarpatské múzeum v Pezinku. Novinkou tohto roka je bezplatný vstup do Historického múzea SNM na Bratislavskom hrade. S kartou je možné využiť aj bezplatné cestovanie Malokarpatským expresom v termíne jún – september ako aj bezplatný vstup do Korunovačného fofo-video pointu a ďalšie atraktívne zľavy až do výšky 50 %. Tu si môžete napríklad vybrať Múzeum dopravy, Židovské komunitné múzeum, Šimák Zámok Pezinok, Slovenská ľudová majolika Modra,  Múzeum Ľ. Štúra, Múzeum keramickej plastiky.

 

Kartu je možné zakúpiť v turistických informačných centrách, vo vybraných hoteloch a u ďalších partnerov. Spolu ide o 24 predajných miest. Kúpiť ju môžete aj online na webe visitbratislava.com/bc.

 

Popri tvorcovi projektu Bratislava Tourist Board sú hlavnými partnermi Bratislavský samosprávny kraj, Bratislavská integrovaná doprava, a.s. a organizácia Bratislava Region Tourism. Na projekte participuje aj ďalších 63 partnerov pôsobiacich v oblasti cestovného ruchu. Do sezóny 2019/2020 pribudli aj noví partneri a to up city! e-car & e-bike rental; Bowlingové národné centrum a v Bratislavskom regióne Šimák Zámok Pezinok; Dubodom Sv. Jur; Slovenská ľudová majolika Modra; Dubová – zoskok padákom.

 

Cena karty: 1-dňová – 18 eur

                     2 -dňová – 22 Eur

                     3-dňová – 25 Eur

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]