Zmeny v Centre Sociálnych Služieb Javorinská

86

Centrum sociálnych služieb Javorinská sa nedávno dočkalo zaslúženej revitalizácie svojich priestorov. Komplexná rekonštrukcia dvora a časti interiéru priniesla nielen estetické vylepšenia, ale hlavne funkčné a bezpečnostné zmeny, ktoré výrazne zvýšili kvalitu poskytovaných služieb.

Nový bezbariérový priestor

Dvor zariadenia bol premenený na plne bezbariérový a bezpečný priestor, ktorý teraz umožňuje pohodlný pohyb všetkým prijímateľom služieb, vrátane tých, ktorí sú na vozíku alebo majú iné mobility obmedzenia. Tento priestor slúži nielen ako miesto pre denné aktivity, ale aj ako relaxačná zóna, kde môžu klienti tráviť čas v príjemnom a prístupnom prostredí.

Zrenovované interiéry

Nie len vonkajšie priestory, ale aj interiér centra prešiel významnými zmenami. Boli zrekonštruované sociálne zariadenia, vrátane spŕch, čím sa zvýšil komfort a hygienické štandardy pre všetkých obyvateľov a návštevníkov.

Príďte na Deň otvorených dverí

Centrum sociálnych služieb Javorinská s hrdosťou pozýva verejnosť, aby si nové zmeny prišla pozrieť na vlastné oči. Deň otvorených dverí sa bude konať 18. septembra 2024 a je to perfektná príležitosť vidieť, ako sa centrum zmenilo a ako tieto zmeny prospievajú jeho klientom.