Kontinuálne čistenie ciest v kraji

102

Cesty II. a III. triedy spravované Správou ciest Bratislavského samosprávneho kraja sú predmetom dôkladného a kontinuálneho čistenia, ktoré zaisťuje ich bezproblémové užívanie. Naši zamestnanci využívajú špeciálne zametacie vozidlá s vymeniteľnými nadstavbami, čo nám umožňuje poskytovať kvalitnú údržbu ciest počas celého roka.

Vymeniteľné nadstavby sú výhodné, pretože ich môžeme prispôsobiť aktuálnym potrebám, čo znamená, že nákladné vozidlá môžeme efektívne využiť nielen na letnú údržbu, ale aj na zimné aktivity. Po zimnej sezóne je čistenie ciest obzvlášť dôležité, pretože zahŕňa zber posypového materiálu, ktorý môže ovplyvniť jazdné podmienky.

Ďalším aspektom, ktorý sa neustále monitoruje, sú prívalové dažde, ktoré môžu spôsobiť splachovanie nečistôt na vozovky. Pravidelné čistenie je tiež nevyhnutné po zbere agrotechnických plodín, keď znečisteniu ciest môžu predchádzať zvyšky pôdy a iné materiály.

Vďaka modernému vybaveniu a kompetentným zamestnancom, ktorí sa podieľajú na údržbe ciest, sme schopní zabezpečiť, že kvalita údržby je na požadovanej úrovni. Naša snaha je neustála a zameraná na udržanie bezpečnosti a pohodlia pre všetkých účastníkov cestnej premávky.