Cyklozraz Stupava 2024: Pripravte sa na nezabudnuteľný cyklistický zážitok

69

Stupavskí turisti vás srdečne pozývajú na Cyklozraz, ktorý sa uskutoční od 22. do 25. augusta 2024 v Stupave. Organizátorom podujatia je KST Tatran Stupava v spolupráci s Regionálnou radou KST Malé Karpaty a podporou Bratislavského kraja. Tento cyklistický zraz je skvelou príležitosťou pre všetkých nadšencov cyklistiky a peších túr, aby si užili krásne prírodné scenérie a aktívne strávili čas.

Čaká na vás niekoľko cyklotrás a trás pre peších, ktoré sú rozdelené do piatich skupín podľa náročnosti a umiestnenia. Všetky trasy sú navrhnuté vo forme uzatvorených okruhov so štartom a cieľom v Stupave. Veríme, že sa nám podarí ukázať vám čo najviac z nášho okolia.

Hlavným miestom zrazu bude Areál trhoviska Sedliacky dvor, Mestské kultúrne a informačné centrum, Agátová ul. 1097/9, Stupava. Tu sa budú účastníci registrovať a získavať informácie o jednotlivých trasách.

Podujatie organizuje KST Tatran Stupava v spolupráci s Regionálnou radou KST Malé Karpaty. Podujatie podporujú aj Mesto Stupava, Mestské kultúrne a informačné centrum Stupava (MKIC) a Stupavské noviny. S radosťou oznamujeme, že BSK prispelo na tlač brožúrky, ktorá poskytne všetkým účastníkom dôležité informácie o trasách a programe podujatia.

Organizačný výbor hľadá dobrovoľníkov, ktorí by vedeli počas podujatia pomôcť. Ak máte záujem, prosím, kontaktujte nás na emailovej adrese cyklozrazstupava@gmail.com.