Malokarpatská knižnica pre verejnosť zatvorená

825

Župná malokarpatská knižnica v Pezinku prostredníctvom svojich informačných kanálov oznámila svojim priaznivcom nemilú správu. V dôsledku karanténnych opatrení uzatvára svoje brány od soboty 24. 10. 2020 a to až do odvolania.

Knihy, ktoré sú momentálne vypožičané , si ich čitatelia budú môcť predĺžiť na adresách jednotlivých oddelení nasledovne:

Práve z tohto dôvodu sa upomienky účtovať nebudú. Ak by čitatelia aj napriek tomu upomienku dostali, kontaktujte knižnicu so žiadosťou o zrušenie takejto upomienky.

Knižnica však bude fungovať v online režime, v ktorom bude možné vypracovať a poskytovať rešerše a to prostredníctvom žiadosti na študovňu studovna@kniznicapezinok.sk a samozrejme stále ostáva v ponuke jej zbierka elektronických kníh. Môžete si vybrať z online katalógu, ktorého obsah je prístupný TU.

A ako môžete vrátiť už prečítané knihy? Jednoducho knihy, ktoré už máte vypožičané, môžete vrátiť do špecializovanej schránky na vrátenie kníh (platí aj pre knihy z pobočka Cajlanská).

O zmene režimu fungovania Malokarpatskej knižnice v Pezinku sa dozviete na portáli bratislavskykraj.sk a rovnako aj na webe knižnice a jej sociálnych sieťach.