Milan Lasica dnes oslavuje narodeniny. Blahoželáme!

1788

Jeden z našich najobľúbenejších umelcov a predstaviteľ tej najkvalitnejšej kultúry, aká na Slovensku vznikla. Milan Lasica dnes oslavuje 81 rokov a my mu prajeme veľa zdravia a šťastia – o ktorom však sám hovorí, že ho človek zažije len párkrát za život.

S Julom Satinským vytvorili nezabudnuteľnú komickú dvojicu, Milan Lasica je však aj herec, režisér, dramatik, textár, ale aj spevák. Za rok 2020 sme jeho úžasný prínos (aj) pre Bratislavský kraj ocenili Výročnou cenou Samuela Zocha a v minuloročnom rozhovore nám prezradil pár zaujímavých vecí zo svojho života, ktoré sme si radi opäť prečítali. Najviac nám zarezonovala odpoveď na otázku, či je šťastný. „To nie je trvalý jav. Šťastný môžete byť párkrát v živote. Trvá to možno minútu, možno deň, ale nemôžete mať pocit šťastia permanentne. Spokojnosti áno. A v tomto smere som na tom veľmi dobre.“

Milan Lasica sa dal práve dnes, na 81. narodeniny, zaočkovať proti vírusu COVID-19. Ďakujeme, že aj on ide v boji proti pandémii príkladom a prajeme mu veľa zdravia a šťastných chvíľ v súkromí, na doskách či pred kamerami.