V Ružinove odštartovali práce na revitalizácii ihriska na Bachovej na Pošni

1139

Mestská časť Ružinov pokračuje v zveľaďovaní ihrísk a športovísk. Tento týždeň oficiálne odštartovali práce na revitalizácii ihriska na Bachovej na Pošni. Počas tohto a budúceho roka budú práce na zveľadení ihriska na Bachovej rozdelené do viacerých etáp.

„Začali sme s komplexnou obnovou športovísk. Po dokončení vzniknú dve nové multifunkčné ihriská a streetbal. Všetky so špeciálnym protišmykovým povrchom, ktorý sme zatiaľ skusmo nainštalovali u dodávateľa v interiéri, a vyzerá naozaj skvelo,“ približuje starosta Ružinova Martin Chren.

Budúci rok potom na Bachovej pokračuje mestská časť druhou etapou, obnovou detského ihriska.

„Na Pošni sme už úplne obnovili ihrisko na Albrechtovej, tak verím, že toto sídlisko bude pre deti a mládež úplne vzorové. Silno sa maká aj na Štrkovci na Medzilaboreckej a čoskoro sa začne aj s komplexnou obnovou ihriska na Sedmokráskovej, kde sa už čaká len na podpis zmluvy. Každé z týchto menovaných ihrísk a športovísk patrí k najväčším v Bratislave, deti a mládež sú pre nás naozaj dôležité a adekvátne k tomu do týchto plôch, ktoré sú často staršie ako 60 rokov, aj investujeme,“ dodáva starosta.

Zdroj: Martin Chren – starosta Ružinova