Slovenské národné divadlo ruší predstavenia do 30. marca

1404

Slovenské národné divadlo informovalo o predĺžení uzatvorenia historickej a novej budovy SND ako aj Umelecko-dekoračných dielní SND minimálne do 30. marca. Zároveň tlačová tajomníčka SND Izabela Pažítková informovala, že k dnešnému dňu nie sú evidované žiadne ďalšie prípady nakazenia novým koronavírusom medzi zamestnancami prvej divadelnej scény.

Všetky predstavenia SND sa rušia až do odvolania. O vrátenie vstupného na predstavenia, ktoré sa kvôli aktuálnej situácii neuskutočnili alebo sa neuskutočnia, majú možnosť požiadať o vrátenie emailom na adrese rezervacie@snd.sk. Treba uviesť číslo účtu a kód banky (IBAN, SWIFT/BIC) a k žiadosti ešte priložiť naskenované vstupenky na refundáciu. Na žiadosti návštevníkov bude SND reagovať najskôr po 30. marci.
      

SND sa zároveň na svojich verných divákov obracia v súvislosti s výzvou Podajte kultúre záchranné koleso, aby kultúre, ak je to v ich možnostiach, podali „záchranné koleso“ a pomohli jej preklenúť toto ťažké obdobie tým, že si nebudú nárokovať vrátenie vstupného za zrušené predstavenia. Mnohí z divákov sa k tejto iniciatíve už pridali, začo im patrí uznanie a vďaka zo strany divadla.

Zdroj: TASR