![1000011519](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/1000011519-696x522.jpg)
Študenti Hotelovej akadémie, Mikovíniho 1 v Bratislave predviedli 7. 11.2023 svoje odborné zručnosti v relácii Teleráno.
Sophie Melicherová zaujala divákov i hostí v štúdiu carvingom ladeným do jesenných motívov.
O sladké kulinárske dobroty sa postarali Šimon Balog a Nela Valničková a v priamom prenose dokončovali lahodný Mrkvový cupcake so swiss krémom zdobený marcipánovou mrkvičkou a Gaštanový profiteroles s prekvapením. Dezerty nielen skvelo chutili, ale zaujali aj nápaditým vizuálom.
Miešané nápoje, Ľad pod Ďumbierom a Autumn variations, ktoré boli servírované hosťom relácie, pripravili Elena Drnáková a Andrea Bašková.
![](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/1000011402-768x1024.jpg)
![](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/1000011444-768x1024.jpg)
![](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/1000011447-768x1024.jpg)
![](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/1000011507.jpg)
![](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/obr-2-819x1024.jpg)
![](https://bratislavskykraj.sk/wp-content/uploads/2023/11/obr-3-822x1024.jpg)