Katalóg stredných škôl pre všetkých deviatakov v kraji

1911

54 župných stredných škôl sme už tretí krát detailnejšie predstavili aj v katalógu Končíš základku? Vyber si strednú podľa seba! 

Výber strednej školy je jedno z prvých dôležitých rozhodnutí v živote mladého človeka. Ľahšie to majú tí, ktorí už dlhšiu dobu vedia, čo ich zaujíma a baví. Trochu ťažšie to majú žiaci, ktorí nemajú predstavu, na akú strednú školu by si mohli dať prihlášku. V obidvoch prípadoch je však dobré mať k dispozícii čo najviac informácií, aby si každý žiak našiel tú najlepšiu školu pre seba.

Bratislavská župa ponúka 54 župných škôl a je rôznorodá. Či už sa rozhodnete byť kvetinárom, barbierom, ítečkárom, automechanikom, baletkou, muzikantom, chovateľom koní, rybárom, vodárom, cukrárom, alebo zdravotníkom. skrátka, na území bratislavského regiónu môžete študovať takmer čokoľvek! Vybrať si môžete z 15 gymnázií (z nich 7 má aj bilingválne triedy), zo 6 priemysloviek, z 12 technických odborných škôl, 5 obchodných a 1 hotelovej akadémie, zo 7 odborných škôl zameraných na služby, z 5 umeleckých škôl a aj z 2 zdravotníckych a 2 pedagogických škôl.

Všetko potrebné informácie nájdete v katalógu Končíš základku? Vyber si strednú podľa seba! TU.