Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Farského 9
Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Farského 9
EUR
Spolufinancovanie BSK: 171 329,00 EUR
Operačný program:
Trvanie projektu: 08/2022 – 12/2023
Viac informácií o projekte v ITMS nájdete
Zmluvná dokumentácia dostupná
Obnovené Centrum odborného vzdelávania a prípravy (COVP) na Harmincovej ulici v Dúbravke, poskytne žiakom SOŠ gastronómie a hotelových služieb Farského 9 atraktívne a moderné priestory na prax, podobné podnikateľskému prostrediu.
Komplexnou rekonštrukciou prešli štyri podlažia budovy. Stavebnými prácami sa v novom koncepte vybudovali dve prevádzky pekár/cukrár a mäsovýroba. Prostredníctvom stavebných úprav objektu na Harmincovej ulici vznikol priestor pre odborné pracoviská z viacerých objektov SOŠ Farského 9 koncentrovaných na jednom mieste.
Prínosy rekonštrukcie:
-
zlepšenie kvality odborného vzdelávania podobného podnikateľskému prostrediu
-
prepojenie praktického vyučovania s reálnym pracovným prostredím
-
postupné navyšovanie počtu študentov
-
vytvorenie priestorov pre celoživotné vzdelávanie
-
podpora inklúzie vďaka bezbariérovému prístupu
-
zvýšenie energetickej efektívnosti budovy
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb – Harmincova / 25.7.2022 | Flickr
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb – záverečné skúšky 2022 / 17.6.2022 | Flickr
Harmincova COVP | Flickr 17.06.2020
Župní študenti varili ruské špeciality | Flickr 21.03.2019
Župné školy Hlinícka a Farského v rádiu Regina | Flickr 14.02.2019
STREDOŠKOLÁCI PEČÚ CHLIEB PRE BEZDOMOVCOV | Flickr 05.03.2018
Prečítajte si viac
Bratislavský kraj modernizuje stredné školstvo. V Dúbravke vzniklo centrum odborného vzdelávania a prípravy pre potravinárstvo
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) pokračuje v modernizácii školstva. Rekonštruuje nielen budovy a interiéry škôl, ale zavádza aj nové atraktívne odbory a buduje Centrá odborného...
Medusa Restaurants organizuje workshopy pre študentov
Na Strednej odbornej škole gastronómie a hotelových služieb na Farského 9 vedia, že prax je kľúčom k úspechu v oblasti gastronómie a hotelových služieb....
Objav svoju vášeň v kuchyni: Cesta k úspechu a radosti
Ak patríte k tým, ktorí s radosťou trávia čas v kuchyni, skúšajú nové recepty a experimentujú s chutnými kombináciami, mohlo by sa zdať, že...
Absolvent župnej Strednej odbornej školy gastronómie a hotelových služieb si v Anglicku otvoril vlastný biznis
RICHARD LESKOVSKÝ je úspešným absolventom Strednej odbornej školy gastronómie a hotelových služieb. Naplno využil nadobudnuté skúsenosti zo študentského života a teraz si užíva život...